skip to Main Content
سیاست‌های آموزش و پرورش در خدمت انتشار کرونا
جامعه سیاست کیوسک

جولان کرونا در مدارس

سیاست‌های آموزش و پرورش در خدمت انتشار کرونا

سیاست‌های دولت برای مقابله با کرونا، موج جدیدی از ابتلا به‌وجود آورده و تعداد کشته‌ها را مجددا سه‌رقمی کرده است؛ بنا بر اعلام مسئولان ۲۰ درصد از مبتلایان در این موج جدید کودکان هستند، اما وزارت آموزش و پرورش کماکان بر آموزش حضوری در مدارس اصرار می‌کند و هم‌زمان وزارت بهداشت از بیمارستان‌های زیرمجموعه خود خواسته ظرفیت‌های مجزا برای پذیرش بیماران کمتر از ۱۴ سال ایجاد کنند.

رئیس یک بیمارستان خصوصی به اعتماد خبر داده که بیماران مراجعه‌کننده برای درمان کرونا به صورت خانوادگی به بیمارستان می‌آیند. او درباره علت این موضوع گفته «بچه خانواده رفته مدرسه و ویروس رو با خودش آورده خونه. تا عید، منتظر باشین که آمار مرگ و تعداد بیمار هر روز بیشتر از روز قبل بشه.»

این فرد درباره هزینه درمانی کرونا در این روزها توضیح داده که هر نفر حداقل باید ۵ روز در بیمارستان بستری باشد و بستری شدن در بخش عادی روزانه ۴ تا ۵ میلیون تومان و بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه روزانه ۸ تا ۹ میلیون تومان هزینه دارد. او گفته «یک خانواده ۵ نفره که مبتلا شدن، بعد از ۵ روز، چند میلیون تومن باید هزینه بیمارستان بدن اونم وقتی این خانواده، فقط یک نان‌آور و شاغل داره؟»

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز خبر داده که «۲۰ درصد بیماران‌مان کودکان هستند که حدود یک درصدشان از گروه سنی ۳ تا ۶ سال هستند، به دلیل بد حال شدن، نیاز به بستری دارند»؛ رییس بیمارستان کودکان مفید تهران، بابت کمبود شدید تخت بستری برای گروه سنی کمتر از ۱۸ ابراز نگرانی کرده و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از اشغال تمام تخت‌های ICU کودکان در بیمارستان‌های این استان خبر داده است.

وزارت آموزش و پرورش پیش‌تر در اقدامی عجیب اعلام کرد در صورت کشته‌شدن دانش‌آموزان بر اثر ابتلا به کرونا، ۱۵ میلیون تومان غرامت به خانواده پرداخت می‌کند؛ وزیر آموزش و پرورش نیز در پاسخ به انتقادات از بازگشایی مدارس و به خطر افتادن جان دانش‌آموزان گفته بود «برخی مردم می‌خواهند فرزندشان را گلخانه‌ای و قرنطینه‌ای بار بیاورند. آیا مدارس شلوغ‌تر از مترو است؟». 

یک عضو کمیته ملی کرونا در پاسخ به ادعاهای وزارت آموزش و پرورش مبنی بر باز بودن همه مدارس در دنیا و تاکید بر حضوری بودن مدارس کشور می‌گوید «در دنیا وضعیت رعایت پروتکل‌ها مثل اینجا است؟ در مدارس ما بروید گریه‌تان می‌گیرد؛ در دستشویی‌ها حتی مایع و دستمال کاغذی وجود ندارد، برخی ماسک نمی‌زنند و وقتی دانش‌آموزی علائم دارد به او نمی‌گویند در خانه بمان».

همچنین بخوانید:  اخراج دانش‌آموز افغان این‌بار در پاکدشت
This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗