صندوقهای بازنشستگی برای جلوگیری از رشد گروههای مارکسیستی ایجاد شدند
وزیر سابق کار میگوید بعد از جنگجهانی دوم گروههایی مارکسیستی در اروپا بسیار قوی شده بودند و داشتند اروپا را میگرفتند و طرح مارشال با مطرحکردن برنامههای اجتماعی از جمله صندوقهای بازنشستگی برای جلوگیری از رشد بسیار زیاد این گروهها بود.
علی ربیعی در برنامه بمب ساعتی با اشاره به این که فلسفه صندوقها جلوگیری از شورشهای اجتماعی بود، افزود: در واقع، اصل فلسفهشان کاهشریسک زندگی آدمها است. حال شما با توجه به شرایط ایران اگر بخواهید به این ماهیت بازگردید با فشار و استرس بسیار زیادی مواجه خواهید شد.
این عضو سابق دولت تدبیر و امید با اشاره به صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر تصریح کرد: براساس قوانین پوپولیستی که در کشورمان بنا نهادهایم علاوه بر مستمری که به فرد پرداختکننده و عضو این صندوق باید بدهیم، به همسر وی و دختر وی(در صورت طلاق گرفتن) باید مستمری بدهیم. ربیعی در پایان گفت: شستا روی زبانها افتاده البته وجود فساد را کتمان نمیکنم.
خصوصیسازی صندوقهای بازنشستگی از مسائلی است که در این سالها بارها از طرف دولت مطرح شده است. در میدان میتوانید درباره واگذاری صندوقها به بخش خصوصی مطالبی بخوانید.
بازنشسته آموزش و پرورش و بیمار قلبی ۶۳ ساله و نیز مبتلا به رماتیسم مفصلی، هستم. تا به اکنون که ساعت ۲۳:۵۹ بامداد چهارشنبه ۹۷.۱۰.۱۲ است، آن «بسته حمایتی» که قرار بود دوشنبه ۹۷.۱۰.۱۰ به حساب حقوق بازنشسته.ها واریز نمایند، که هنوز واریز ننمودهاند.
کدام بخش خصوصی آیا در این سرزمین بخش خصوصی حقیقی هم باقی مانده است کانون های خصوصی سازی در ارتباط محافل مرتبط با رانت خوران و مافیای در سایه که از قدرت و سرمایه نامشروع برخوردار است و کوچکترین توجه و اهمیتی به منافع مردم و مملکت قائل نمی باشد بخش خصوصی نامیده میشود اینکار با دست اندازی به سرمایه های شرافتمندانه انسانی که تشکیل دهنده این صندوق هاست به سرعت بسوی ورشکستگی و اعتراضات و خشونت های بعد از آن خواهد گردید