skip to Main Content
فرسودگی ۳۵۰۰ اتوبوس تهران در کنار  کمبود ۴هزارتایی
جامعه کیوسک

فرسودگی ۳۵۰۰ اتوبوس تهران در کنار کمبود ۴هزارتایی

محمدعلی نجفی، شهردار تهران امروز در مراسم بهره‌برداری از 15واگن و لوکومتیو مترو و 30دستگاه اتوبوس شرکت کرد، این در حالیست که تهران سه هزار 500دستگاه اتوبوس فرسوده دارد و به حداقل دوهزار واگن دیگر نیاز دارد.

نجفی گفته باید در چهار سال آینده بین ۵۵ تا ۶۰ درصد رفت و آمدها در تهران با حمل و نقل عمومی انجام شود با این حال مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفته از 6هزار و ۲۰۰ اتوبوس تهران سه هزار و ۵۰۰ دستگاه آن فرسوده‌اند.

تهران در حال حاضر حداقل چهار هزار اتوبوس کم دارد، چراکه بر اساس طرح جامع حمل و نقل تهران این شهر باید حداقل باید 11هزار اتوبوس داشته باشد. در همین حال دولت موظف است ۸۲.5درصد از هزینه خرید اتوبوس‌های شهری را به شهرداری بپردازد با این‌حال در 12سال گذشته دولت به این وظیفه خود عمل نکرده است و اغلب اتوبوس‌های واردشده به شهر در این سال‌ها از جمله همین ۳۰ دستگاهی که امروز وارد سامانه حمل و نقل تهران شد هم از طرف بخش خصوصی خریداری شده است.

در همین احوال همچنان اولویت ترافیکی شهرداری تهران با حضور شهردار جدید همچنان ساخت بزرگراه است. معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران پیشتر گفته بود ساخت دو بزرگراه شوشتری و نجفی رستگار اولویت ترافیکی شهرداری تهران است. مدیران فعلی شهر پیش از ورود به شهرداری و شورای شهر بر اولویت حمل و نقل عمومی بر خودروی شخصی تاکید داشتند.

همچنین بخوانید:  دولت روحانی بنزین سهمیه‌ای را در سکوت حذف می‌کند؟
یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗