skip to Main Content
تلف شدن حیوانات با مجوزهای رسمی
زمین زیراسلایدر

80 سر کروکودیل برای تجارت گوشت و پوست وارد کشور شد

تلف شدن حیوانات با مجوزهای رسمی

به گزارش شبکه خبر تعداد ۸۰ سر کروکودیل از مبدا مالزی و توسط بخش خصوصی وارد کشور شده تا در مرکز پرورش کروکودیل مُلک آباد مشهد برای پرورش و تکثیر نگهداری شوند.

هرچند برخی همچون توییتر روزنامه شرق مدعی هستند که واردات این کروکودیل‌ها در راستای جلوگیری از انقراض کروکودیل‌هاست، اما مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی درباره دلیل تکثیر و پرورش کروکودیل‌ها گفته: «تجارت پوست کروکودیل احتمالا یک صنعت پربازده است که درآمد خوبی دارد. پوست کروکودیل در جهان بسیار ارزشمند است.»

تورج همتی از فردی خبر می‌دهد که از سال ۹۳ متقاضی درخواست واردات ۴۰۰ سر کروکودیل به منظور پرورش آن‌‌ها بوده که نهایتا در سال ۹۸ ایرادات رفع‌می‌شود و پروانه بهره‌برداری برای واردات ۸۰ سر کروکودیل صادر می‌شود.

با این که مدیر سازمان محیط زیست خراسان رضوی بر تجارت پوست و گوشت کروکودیل‌ها اشاره می‌کند، اما یکی از شروط مجوز را «جلوگیری ازهر گونه مرگ غیرطبیعی» کروکودیل‌ها گفته است.

در سال ۹۷ فردی به نام علیمیرزایی با عنوان مدیر مزرعه کروکودیل در مصاحبه با مهر گفته: «من و همسرم حدود ۷ سال است که به دنبال ایجاد این مرکز بودیم و خیلی از ادارات مانع تراشی‌های متعددی داشتند، که درنهایت با کمک جهادکشاورزی و حمایت ویژه استاندار توانستیم موافقت‌های اصلی آن را بگیریم.»

در نهایت باشگاه خبرنگاران جوان تصویری را منتشر کرد که شخصی با نام مهری رمضانی مجوز ورود ۸۰ سر کروکودیل را دریافت کرد.

به گفته همشهری در سال ۹۸ نخستین مزرعه پرورش کروکودیل غرب کشور با رقم سرمایه‌گذاری ۵.۵ میلیارد تومان در ملایر راه‌اندازی شد و مجموعه پرورش کروکودیل از آن دست طرح‌هایی است که فرماندار ویژه ملایر پیگیری‌های زیادی برای این طرح انجام داده است.

همچنین بخوانید:  ماهی‌های کاد با لهجه محلی با همنوعان خود ارتباط برقرار می‌کنند

همدان دومین واحد پرورش کروکودیل در کشور بعد از قشم است و حالا با وارد کردن ۸۰ راس کروکودیل به کشور، سه مزرعه پرورش کروکودیل‌ها در کشور وجود دارد که به گفته خود مسئولان فروش و صادرات گوشت و پوست آنها پر سود است.

داستان ورود این کروکودیل‌ها برای بسیاری خاطره‌ی کشته‌شدن گورخرهای آفریقایی در ایران را زنده کرده است. اردیبهشت همین امسال، پس از گذشت یک هفته از ورود سه راس گورخر آفریقایی به ایران و نگهداری چندروزه آن‌ها در گمرک،  دو راس گورخر تحت خشونت و عدم رسیدگی پزشکی و بهداشتی جان خود را از دست دادند. چندی پیش هم ویدئویی از علی زندوکیلی خواننده پاپ منتشر شد که یک بچه شیر را در خانه نگه‌داری می‌کرد در حالی افراد باید برای نگهداری از حیوانات وحشی از سازمان محیط زیست مجوز بگیرند و واردات حیوانات جز با هماهنگی و کسب مجوز از سازمان‌های مربوطه امکان‌پذیر نیست.

 

 

یک نظر
  1. سلام
    اگر سازمان محیط زیست از حیات وحش حمایت نکنه پس معنی حفاظت از محیط زیست یعنی چی و این ارگان برای چی اصلا وجود داره .
    وظیفه سازمان محیط زیست این هست که جلوگیری کنه از هر کشتار و جنایتی بر علیه حیوانات ، نه اینکه بخاطر سوددهی یک سری حیوان بی دفاع بدبختو وارد کنه و سلاخی بشن در حال حاضر ۸۰ کروکدیل از برزیل وارد مشهد شده که دارن بخاطر پوستشون توسط یک مشت جلاد کثیف زنده زنده سلاخی میشن ، جناب مدیریت سازمان محیط زیست ، اگر شما واقعا انسان هستید چجوری به این افراد اجازه میدید که بازجر کش کردن این حیوانات مظلوم و بی دفاع جیبتونو پر پول کنید و با کندن پوستو زجر کشیدنشون تجارت کنید ،،، بنظرم اسم شمارو باید جلاد محیط زیست گذاشت نه مدافع محیط زیست ،، اون پولی که بوسیله زجر کشیدن حیوانات درمیارید بدونید که خیلی زود گریبانگیر خودتون و عزیزانتون خواهد شد و زندگی شمارو سیاه خواهد کرد ، اگر هم از نظر شرعی بخواید حساب کنید شما یک کافر بی وجدان هستید که بخاطر پول موجودات زنده رو سلاخی و زجر کش میکنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗