skip to Main Content
بابک خرم‌دین در ۴۷ سالگی توسط پدرش کشته شد
جامعه کیوسک

بابک خرم‌دین در ۴۷ سالگی توسط پدرش کشته شد

بابک خرم‌دین (کارگردان) روز گذشته در سن  ۴۷ سالگی به قتل رسید.

به گفته محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران «جسد مثله شده بابک خرم‌دین روز گذشته در سطل زباله‌ای واقع در فاز ۳ شهرک اکباتان پیدا شده و در تحقیقات به عمل آمده پدر و مادر این کارگردان دستگیر شدند و به قتل اعتراف کردند».

وی افزود: طبق اقرار، پدر این کارگردان با او اختلاف داشته و ابتدا او را بیهوش کرده و سپس در حمام با چاقو او را به قتل رسانده و جسدش را مثله مثله کرده است.

بابک خرم‌دین کارشناسی ارشد سینما داشت، از آثار او می‌توان به «بور بیجاده رنگ» ۱۳۸۶ (۲۲ دقیقه)، «سه‌شنبه: مامان» ۱۳۸۸ (۹ دقیقه)، فیلم نیمه بلند داستانی «روزن (کورسو)» ۱۳۸۹ (۴۲ دقیقه)، فیلم بلند داستانی «سوگنامه‌ای برای یاشار» ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن (۷۲ دقیقه)، ساخت سه فیلم کوتاه داستانی به نام‌های «برش» ۱۳۸۳ به مدت (۱۲ دقیقه) اشاره کرد.

بابک خرم‌دین فیلم «سوگنامه ای برای یاشار» را آن طور که خودش می‌گفت تا حد زیادی با الهام گرفتن از زندگی خود ساخته است. او در سال ۸۹ به عنوان دانشجو راهی لندن می‌شود و در آن‌جا با مسئله مهاجرت و غربت درگیری پیدا می‌کند. یاشار شخصیت اصلی فیلم او هم چنین سرگذشتی دارد. او جوانی است که با ویزای دانشجویی وارد لندن شده است. همزمان با اتمام کالج، دچار مشکل مالی و دلتنگی برای خانواده‌اش و ایران می شود. اکنون او بین ماندن و برگشتن مردد است و به استیصال رسیده است.

پدر بابک خرم‌دین در بازجویی‌های ابتدایی گفت: «پسرم مجرد بود او ما را آزار و اذیت می‌کرد، جانمان به لب رسیده بود هر روز از دستش در امان نبودیم ناسزا می‌گفت و هر کاری دلش می‌خواست انجام می‌داد. من و مادرش تصمیم گرفتیم از شر او رها شویم تا بیش از این آبرویمان نرفته است ابتدا قرص خوراندیم، وقتی بی‌هوش شد با چاقو او را کشتم و جسدش را داخل حمام بردم بعد برای اینکه بتوانم از خانه خارج کنم جسدش را تکه تکه کردم داخل چمدانی گذاشتم و با همدستی همسرم جنازه را از خانه بیرون بردم و داخل سطل آشغال انداختم».

همچنین بخوانید:  حکم «قصاص» آرمان عبدالعالی اجرا شد

گفتنی‌ست که بر طبق قوانین قضایی ایران (قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲، ماده ۳۰۱) پدر از مجازات قصاص معاف است. پدر رومینا اشرافی در سال گذشته با علم به این مساله دختر خود را به قتل رسانده بود. طی یک سال گذشته، علیرغم توجه بیش از پیش عمومی به خشونت‌های «ناموسی»، قتل‌های متعددی توسط اعضای ذکور در درون خانواده‌ها به ثبت رسیده‌ است. تنها برخی از آن‌ها از این قرار هستند: علیرضا فاضلی منفرد، سرگل حبیبی، نرگس ثریا خطیر و دختر مرندی.

0 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗