skip to Main Content
حاشیه‌نشینی ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است
جامعه کیوسک

تاثیر گرانی اجاره‌های تهران

حاشیه‌نشینی ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: افزایش سرسام‌آور اجاره‌بهای مسکن منجر به توسعه حاشیه‌ها شده؛ بنابراین باید فکری اساسی برای حل معضل مسکن شود و از مهاجرت بی‌رویه به حاشیه شهرها جلوگیری کرد.

مجید کیان‌پور عضو کمیسیون عمران مجلس، رشد سکونت‌گاه‌های غیررسمی را نگران‌کننده خواند و گفت: حدود ۳۰ درصد جمعیت شهری یعنی ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور در سکونت‌گاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ها زندگی می‌کنند؛ سکونت‌گاه‌های غیررسمی به صورت غیرقانونی و خارج از برنامه‌ریزی رسمی ساخته شده‌اند و در آنها مهاجران روستایی و نیازمندان و تهیدستان زندگی می‌کنند.

حدود ۵۵ هزار هکتار از اراضی شهرها اختصاص به سکونت‌گاه‌های غیررسمی دارد که حدود 11میلیون جمعیت کشور در آنها زندگی می‌کنند و 8میلیون نفر از جمعیت کشور هم در ۷۲ هزار هکتار از بافت‌های فرسوده ساکن هستند. از سویی حدود 30درصد جمعیت شهری در سکونت‌گاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند.

به گفته وی علت افزایش رشد 2درصدی سکونت‌گاهی شهری در تهران و 18درصدی در سکونت‌گاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ها نشانه بدتر شدن وضعیت اقتصادی و کوچک‌شدن سفره مردم است. در این رابطه باید 30درصد از سبد خانوار به مسکن اختصاص یابد و اگر بیشتر از این میزان شود برای حفظ توازن مجبور هستند به مناطق حاشیه‌ای مهاجرت کنند که باعث گسترش حاشیه‌های شهر می‌شود.

همچنین بخوانید:  مشهد؛ شهر پدیده‌های ناپدید
0 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗