skip to Main Content
از سال ۹۰ فقر شتاب بیشتری گرفته است
اقتصاد کیوسک

از سال ۹۰ فقر شتاب بیشتری گرفته است

بررسی‌ها نشان می‌دهد در بازه زمانی سال‌های ۸۴ تا ۹۴ درصد فقر میان کسانی که هیچ بیمه ای نداشتند نسبت به بیمه شدگان تامین اجتماعی ۴۸ درصد بیشتر شده و بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی نیز ۱۸ درصد فقیرتر شده‌اند.

داوود سوری، اقتصاددان در نشست فقر در ایران گفته طبق تحلیل‌های انجام شده در مورد توزیع درآمد خانوارها در همین بازه زمانی می‌توان گفت در روستاها و شهرها توزیع درآمد مناسب‌تر شده اما متوسط و میانگین آن کاهش یافته است.

در این بازه زمانی همچنین متوسط درآمد نان‌آور کم شده است که این موضوع نشان می‌دهد اقتصاد ایران نتوانسته تولید درآمد کند. به گفته او همچنین از سال ۹۰ به بعد فقر شتاب بیشتری گرفته، در حالی که نابرابری در جامعه کاهش یافته است.

در سال‌های گذشته با شتاب‌گرفتن فقر بین خانواده‌های ایرانیان پیامدهای آن هم هر روز بیشتر مشخص می‌شود. در حال حاضر استان‌هایی مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بریراحمد، هرمزگان و کرمان دچار ناامنی غذایی‌اند. بسیاری از دانش‌آموزان در کشور دچار سوء‌تغذیه‌اند و ۳۰درصد ایرانیان گرسنه‌اند. سیاست‌های خصوصی‌سازی و کاهش حمایت‌های اجتماعی و رفاهی باعث افزایش فقر در کشور شده است.

همچنین بخوانید:  با تغییر جنسیت افشاگر اسرار آمریکا در زندان موافقت شد
یک نظر
  1. فقر و فحشا

    این باور بغایت روسپیانه است که می گوید فقر اقتصادی علت روسپی گری ما شد. زیرا یک روسپی در درون خودش کاملاً می داند که فقر اقتصادی موجب نشده است که وی به روسپی گری روی آورد. بنابر این کسی که بعنوان یک جامعه شناس یا مصلح اقتصادی فقر اقتصادی را موجب روسپی گری می داند خودش از زنان روسپی، روسپی تر است و یک روسپی منافق است که روسپی گری را قداست می بخشد. و اتفاقاً در همه جا پاکترین زنان را عموماً در طبقات فقیر می یابی. و این طبقه اشراف است که روسپی گری را قداست می بخشد و خود این طبقه منشأ روسپی گری می باشد….

    استاد علی اکبر خانجانی

    کتاب فلسفه وجودی زن ص ۳۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗