skip to Main Content
خطر بزرگ کرونا برای جوانترها
کرونا طولانی جوانان هند
دانش کیوسک

بر خلاف باور عمومی درباره همه‌گیری کرونا

خطر بزرگ کرونا برای جوانترها

کووید۱۹ تا امروز به مرگ بیش از یک میلیون نفر در جهان منجر شده است. مجموعه‌ای از باورهای عمومی درباره ویروس جدید کرونا شکل‌گرفته است. یکی از این باورها این است که کووید۱۹ بیشتر برای افراد مسن و دارای بیماری‌ها زمینه‌ای خطرناک است و جوان‌ترها که به ظاهر مشکلی هم ندارند، نباید چندان نگران کرونا باشند. اما با گذر زمان نتایج تحقیقات مختلف نشان می‌دهد که کووید۱۹ نه تنها برای جوانان و میانسالان هم خطرناک است، بلکه بیشترین افزایش مرگ در دوره همه‌گیری هم برای جمعیت ۲۵ تا ۴۴سال بوده است.

سازمان پیشگیری از بیماری‌هایپیشگیری از بیماری‌های امریکا (CDC) در گزارشی خبر داده است که در طول مدت همه‌گیری کووید۱۹، میزان مرگ و میر افراد ۲۵ تا ۴۴ساله نسبت به سال پیش ۲۶/۵درصد بیشتر شده. این بیشترین رشد نرخ مرگ‌ومیر نسبت به سال‌های پیش است. گرچه هنوز به درستی مشخص نیست که آیا کووید۱۹ به تنهایی عامل این افزایش هولناک مرگ و میر است یا عوامل دیگری هم در ماجرا نقش دارند.

این نتایج نشان می‌دهد دیگر نباید قربانیان اصلی کووید۱۹ را تنها افراد مسن و آنها که از بیماری‌های دیگر رنج می‌برند دانست، بلکه حتی ممکن است خطر بیشتری جمعیت فعال جوان و میانسال را تهدید کند.

همچنین نتایج یک مطالعه دیگر که هنوز مورد بازبینی علمی قرار نگرفته، نشان می‌دهد ۷۰درصد افرادی که به کووید۱۹ خفیف دچار می‌شوند یا پایشان به بیمارستان باز می‌شود اما بهبودی پیدا می‌کنند، طی ماه‌های پس از بهبودی از کووید۱۹ دچار مشکلاتی در عضوهای دیگر از جمله قلب، ریه، کلیه، کبد، لوزالمعده و طحال می‌شوند. خبر بدتر اینکه ۲۵درصد این افراد دچار مشکلاتی در بیش از یک عضو می‌شوند.

همچنین بخوانید:  دولت می‌خواهد بازار دارو را به دست «جمشید بسم‌الله‌ها» بسپارد
آسیب عضوهای دیگر در کووید۱۹ خفیف
بیمارانی که تجربه ابتلا به کووید۱۹ برایشان خفیف و طولانی است، پس از چند ماه دچار آسیب به اعضای دیگر بدن می‌شوند.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که ۹۹درصد از افرادی که دچار کووید۱۹ خفیف و طولانی می‌شوند پس از چندین ماه همچنان با عوارض بیماری درگیر هستند. این گروه از بیماران که عموما جوانتر هستند و کمتر از ۵۰سال سن دارند، ممکن است دچار مشکلات اعضای دیگر بدن شوند.

نتایج مطالعات جدید به وضوح نشان می‌دهد که افسانه آسیب‌پذیری پایین افراد جوان و میانسال در برابر کووید۱۹، غلط است و افراد در هر سنی ممکن است دچار عوارضی جدی بر اثر ابتلا به کووید۱۹ شوند.

0 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
🌗